Vergaderruimte

Ideaal voor het houden van bijvoorbeeld een vergadering zijn onze vergaderruimte. Uiteraard zijn wij flexibel als het gaat om de indeling en het aantal stoelen en tafels dat u wenst te gebruiken.

 

De Graaf Engelbtrechtzaal is de kleinere zaal en geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen.  De Rabozaal heeft ruimte voor ongeveer 35 personen en is tevens voorzien van een beamer met scherm.

 

Voor grotere groepen hebben wij de mogelijkheid om de scheidingswand tussen beide zalen te openen en zo één grote ruimte te creëren.


Sportzaal en Podium

De multifunctionele sporthal wordt gebruikt voor het uitoefenen van diverse sporten als bijvoorbeeld badminton, volleybal of tafeltennis. Ook sporttoernooien of meerkampen voor verenigingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt de hal ook gebruikt voor andere doeleinden zoals muzikale uitvoeringen en toneel.

 

Het podium beschikt over een licht- en geluidsinstallatie en is af te scheiden van de sportzaal, waardoor beide dus ook los van elkaar kunnen worden gebruikt.


Foyer

De foyer heeft een goed uitgeruste bar en keuken, ideaal om gasten te voorzien van een drankje en hapje tijdens evenementen. Tevens beschikt deze ruimte over een biljart en tv.

 

De Foyer sluit op maandag tot en met donderdag om 24:00 uur en op vrijdag om 01:00 uur.